Servicii personalizate pentru afacerea ta

Servicii dedicate firmelor care vor sa evolueze

Strategie comerciala

Contribuim cu o noua abordare in analiza strategie tale comerciale. Obiectivul principal este cresterea profitul prin reducerea costurilor de promovare si a ciclului de vanzare. Segmentarea pietei - Design oferta - Sisteme de Management al riscului comercial - Management al relatiei cu clientii

B2B Brand Management

Un brand este o promisiune care se rezuma unor atribute, beneficii, convingeri si valori care diferentiaza, reduc complexitatea si simplifica procesul de luare a deciziilor. Iti propunem o abodare holistica a brandului care sa reflecte personalitatea afacerii tale.

Suport Administrativ

Cautam intotdeauna cel mai bun raport calitate-pret pentru indeplinirea nevoilor tale. Esti la inceput de afacere si ai nevoie de un partener care sa te ajute sa iti eficientizezi timpul? Iti propunem externalizarea totala sau partiala a relatiilor cu furnizorii administrativi si eficientizarea costurilor operationale. Decat sa pierzi timpul cautand cea mai buna oferta pentru nevoile afacerii tale, mai bine apelezi la serviciile unui partener specializat.

Ce primesti?

Un Partener care iti va fi alaturi in fiecare etapa de dezvoltare a afacerii tale. 

Consultanta personalizata

Beneficiezi de o suita completa de servicii de la concept la implementarea planurilor de vanzari si marketing.

Planificare evenimente

Prezentari - Conferinte - Targuri - Team-building? Oferim consultanta si asistenta pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului.

Strategie comunicare

Iubim povestile din spatele brandurilor. Reputatia si vizibilitatea unui brand se pot crea pe termen lung si prin intermediul relatiilor cu presa si prin social media.

Analiza concurentilor

Ce strategie au? Ce obiective urmaresc? Care sunt fortele si slabiciunile lor? Ce comportament si ce strategii au?

Gestionam furnizori

Identificare si suport la semnarea contractelor. Managementul relatiilor cu furnizorii. Completarea diverselor rapoarte pentru Management. Suport pentru obtinerea diverselor acreditari/certificari/vize.

Strategie de vanzare

Identificam clientii pe care ii targetezi si conturam designul ofertei de pret

Pachete beneficii pentru angajati

Retentia angajatilor este una dintre principalele provocari ale companiilor. Cream pachete de beneficii menite sa motiveze echipe.

ALERTE & MONITORIZARE

De fiecare data cand decizi sa vinzi cu plata la termen, exista riscul sa nu recuperezi banii. Prin intermediul serviciului nostru, minimizezi riscul de neplata si iti cresti afacerea adoptand un proces sanatos de analiza a partenerilor de afaceri.

RECUPERARE CREANTE

Apeleaza la suportul unor specialisti cu peste 15 ani de experienta in colectare si iti vei eficientiza cash-flow-ul.