Termeni si conditii utilizare platforma

Te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii sau servicii prin intermediul acestui site. Utilizarea serviciului nostru implica acceptarea in intregime a acestor termeni si conditii de utilizare.Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere! BUSINESS MIND S.R.L. nu are obligatia legala de a verifica informatiile salvate sau furnizate pe site-ul monitoring.business-mind.ro si nu poate fi trasa la raspundere pentru pagubele directe sau indirecte cauzate de aceste informatii. BUSINESS MIND SRL nu poate fi facuta raspunzatoare, in nici o situatie, pentru luarea unei decizii de catre Utilizator ca urmare a folosirii serviciilor sau informatiilor furnizate de catre aplicatie.

1. BUSINESS MIND SRL, prin intermediul tehnologiei pusa la dispozitie de catre GAMAGIM SRL, ofera accesul si permite utilizarea site-ului monitoring.business-mind.ro doar sub rezerva acceptarii acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea sau obtinerea oricarui continut, date, informatii sau servicii prin monitoring.business-mind.ro sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile de utilizare. BUSINESS MIND SRL si GAMAGIM SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si de a retrage in parte sau in intregime termenii si conditiile, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. Accesand si navigand pe acest site, Utilizatorii accepta implicit termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea acestui site.

Prin intermediul aplicatiei www.monitoring.business-mind.ro, sunt colectate, prelucrate si afisate date preluate de pe site-urile oficiale si publice ale: Ministerului de Finante, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Ministerului de Justitie si cel al Registrului Comertului.

2. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele: Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel, BUSINESS MIND SRL si GAMAGIM SRL nu pot fi facute responsabile pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea aplicatiei in legatura cu aceasta.

Utilizatorul intelege si accepta ca BUSINESS MIND SRL si GAMAGIM SRL nu poate garanta disponibilitatea permanenta si neconditionata a aplicatiei si ca nu poate fi facut responsabil pentru eventualele daune cauzate de nefunctionarea sau functionarea defectuoasa a serviciilor furnizate prin intermediul aplicatiei monitoring.business-mind.ro

Avand in vedere faptul ca website-urile institutiilor publice mentionate mai sus drept surse nu-si asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor publicate, a frecventei actualizarii datelor afisate sau a functionarii fara intrerupere a website-urilor lor, nici site-ul monitoring.business-mind.ro nu poate si nu-si va asuma raspunderea asupra corectitudinii informatiilor. In aceste cazuri, datele afisate pot fi inexacte, neactualizate sau pot lipsi.

BUSINESS MIND SRL si GAMAGIM SRL nu poT verifica veridicitatea acestor informatii in fiecare caz in parte si nu isi asuma raspunderea pentru posibilele informatii gresite sau pentru informatiile omise. BUSINESS MIND SRL si GAMAGIM SRL nu garanteaza disponibilitatea informatiilor furnizate prin intermediul aplicatiei monitoring.business-mind.ro, nu garanteaza faptul ca aceste informatii sunt corecte sau complete si nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele daune.

Utilizatorul este de acord sa nu faca raspunzator si sa nu actioneze BUSINESS MIND SRL si/sau GAMAGIM SRL in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de BUSINESS MIND SRL si GAMAGIM SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

3. Utilizatorul intelege si accepta ca :

 • a) BUSINESS MIND SRL si GAMAGIM SRL, prin intermediul aplicatiei monitoring.business-mind.ro, nu pot fi facute raspunzatoare in nicio situatie, pentru luarea unei decizii de catre Utilizator ca urmare a folosirii serviciilor sau informatiilor furnizate de catre aplicatie.
 • b) informatiile si serviciile oferite de catre BUSINESS MIND SRL si GAMAGIM SRL prin intermediul monitoring.business-mind.ro nu sunt garantate ca fiind exacte , complete sau actualizate si ca Utilizatorul va trebui sa-si exercite judecata sa proprie in ceea ce priveste luarea deciziilor ce privesc afacerile sale proprii.

Utilizatorul intelege si accepta ca informatiile puse la dispozitia sa prin intermediul aplicatiei monitoring.business-mind.ro sunt obtinute prin preluarea si prelucrarea datelor de pe site-urile oficiale si publice ale: Ministerului de Finante, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Ministerului Justitiei si cel al Registrului Comertului si :

 • a) sunt bazate si explicitate in unele cazuri, cu exceptia datelor preluate si afisate „asa cum sunt”, pe determinari subiective;
 • b) se pot modifica in mod neprevazut si deci pot sa nu mai fie de actualitate sau pot include informatii care s-au schimbat intre timp;
 • c) pot sa nu fie complete si nu pot fi garantate;
 • d) sunt subiectul schimbarilor periodice;
 • e) pot sa nu fie disponibile imediat sau la termenele dorite;
 • f) sunt oferite spre a fi folosite doar pe riscul si responsabilitatea Utilizatorului

BUSINESS MIND SRL si/sau GAMAGIM SRL nu poate fi facuta raspunzatoare, in nici o situatie, pentru luarea unei decizii de catre Utilizator ca urmare a folosirii serviciilor sau informatiilor furnizate de catre aplicatie.

4. BUSINESS MIND SRL si GAMAGIM SRL isi rezerva dreptul de a opri aplicatia temporar pentru lucrari de mentenanta sau din motive tehnice si va remedia problemele tehnice aparute in cel mai scurt timp posibil.

BUSINESS MIND SRL si GAMAGIM SRL nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sau servicii nu sunt furnizate pentru o perioada de timp, sunt furnizate cu intarziere sau la performante reduse, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din motive tehnice sau orice alte motive independente de vointa BUSINESS MIND SRL si GAMAGIM SRL.

5. Continutul si designul www.monitoring.business-mind.ro, precum si orice alt material ce are legatura cu www.monitoring.business-mind.ro, apartin societatii Gamagim SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce, retransmite, distribui, disemina, vinde, publica, difuza sau transmite informatiile obtinute prin intermediul monitoring.business-mind.ro fara permisiunea scrisa din partea BUSINESS MIND SRL si Gamagim SRL. Copierea si distribuirea serviciilor catre terti este interzisa .

Puteti copia si printa continutul monitoring.business-mind.ro doar pentru folosinta Dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, continutul monitoring.business-mind.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Cererile de utilizare a continutului monitoring.business-mind.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email specificata in sectiunea “Contact”.

Nu aveti dreptul de a utiliza aplicatia monitoring.business-mind.ro in vederea pregatirii unei baze de date sau de produse derivate care sa fie vandute, inchiriate, publicate sau furnizate in orice mod unei terte parti.

6. Sunteti responsabil pentru pastrarea securitatii si condifentialitatii informatiilor de acces pe acest site (parola si nume de utilizator necesare accesarii serviciilor monitoring.business-mind.ro). Daca ati instrainat sau v-au fost sustrase prin orice modalitate datele de acces la contul dumneavoastra, sunteti raspunzator de utilizarea acestora, indiferent daca aceasta se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa fiti responsabil de toate activitatile desfasurate pe acest site, monitoring.business-mind.ro Daca se constata ca ati folosit acest serviciu pentru activitati care contravin legilor in vigoare va vom restrictiona accesul la acest serviciu.

7. BUSINESS MIND SRL si Gamagim SRL se obliga sa nu divulge niciunui tert lista societatilor incarcate in sistem pentru care se fac interogari (se solicita informatii). Astfel, BUSINESS MIND SRL si Gamagim SRL vor pastra confidentialitatea informatiilor si le vor face disponibile doar angajatilor sai in functie de necesitati, pastrand acelasi nivel de confidentialitate a datelor pe care il foloseste si in cazul propriilor informatii in cadrul companiei sale.

8. BUSINESS MIND SRL  si Gamagim SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la contul dumneavoastra in urmatoarele cazuri:

 • a. incercarea de frauda sau frauda de a ocoli masurile de securitate ale site-ului, de a sustrage informatii despre alti utilizatori;
 • b. incercarea de frauda sau frauda de a copia site-ul si de a-l reproduce in intregime sau in parte, accesul neautorizat – inclusiv tentativa – pe serverele Gamagim SRL;
 • c. intreprinderea de actiuni care afecteaza buna functionare a site-ului monitoring.business-mind.ro;
 • d. intreprinderea de alte actiuni care pot fi considerate abuzuri de catre BUSINESS MIND SRL si Gamagim SRL.

9. Puteti solicita printr-o cerere scrisa, semnata si stampilata stergerea tuturor datelor asociate contului dumneavoastra. O astfel de cerere implica sistarea imediata a furnizarii de servicii catre dumneavoastra.

10. BUSINESS MIND SRL  si Gamagim SRL poate derula in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii in orice sectiune a site-ului monitoring.business-mind.ro. Campaniile si promotiile derulate de BUSINESS MIND SRL si Gamagim SRL nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor pot fi schimbate oricand fara sa necesite un anunt prealabil.

11. Asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal este foarte important pentru noi si dorim sa va asiguram ca BUSINESS MIND SRL/ Gamagim SRL dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra aceste date in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei intr-un mod cat mai transparent si responsabil.

Astfel dorim sa va informam cu privire la tipurile de date personale colectate/ prelucrate, scopurile, drepturile Dvs cu privire la aceste date personale si modul in care puteti sa va exercitati aceste drepturi, conform legii.

S.C. BUSINESS MIND S.R.L., str. Topolovat, sector 6, Bucuresti

RO38663272 ; J40/191/2018

S.C. Gamagim S.R.L. , Bdul. Decebal, nr 92, sc.B, ap.18, Piatra Neamt 610052
RO 15237510
J27/240/2003

Romanian RO English EN French FR German DE Dutch NL